Website ontwikkeling

Een website laten maken

De dag van vandaag is een website een van de meest efficiënte adverteerkanalen en kan zo een belangrijke bron van inkomsten worden.  Maar een website laten maken is niet altijd evident!  De meeste mensen zijn niet altijd op de hoogte over alle aspecten die bij het laten maken van een website komen kijken.

 

Wat u moet weten

Wij ontwikkelen voor u een mooie en moderne website die u zelf kan beheren met een log in en paswoord. Zo kan u nadien zelf teksten, muziek, video’s, foto’s, pagina’s en documenten toevoegen, aanpassen of verwijderen zonder al te veel technische kennis. Vroeger moest men hiervoor de webmaster contacteren, enkele werkuren betalen en soms nog lang wachten alvorens de website was aangepast. Dit is bij ons niet nodig omdat u dit op een eenvoudige manier zelf kan doen wanneer het u past.

 

 

Het ontwerp

Om uw website snel, kost-effectief en professioneel te ontwikkelen maken wij bij voorkeur gebruik van thema’s ontworpen door professionele grafische designers.  U kiest uit een van de vele beschikbare thema’s die wij dan aanpassen met de nodige kleuren, logo’s en foto’s om zo uw unieke website te verkrijgen. Deze thema’s gaan meestal nog eens gepaard met de modernste functies die er op de mark zijn. Men betaald ook geen monsterbedragen meer voor een professionele website. Geen lange wachttijden en eindeloze discussies over het ontwerp en de indeling van uw website, na enkele dagen is uw website volledig klaar. Ook bent u nog eens zeker dat u stabiel systeem zult hebben die al door vele mensen getest is geweest. Zo bent u 100% zeker van een kwalitatief product.

 

Websites die zich automatisch aanpassen

Tegenwoordig maken al vele mensen gebruik van tablet Pc’s en mobiele telefoons om op het internet te surfen. Nog niet zo lang geleden werden voor elk soort scherm een aparte website ontworpen, tegenwoordig bestaan er responsieve websites. Deze websites passen zich automatisch aan op de grote van het scherm. Zo moet de inhoud van uw website slechts een maal ingegeven worden en bent u toch zeker dat uw website altijd goed in beeld komt.

 

 

SEO of zoekmachine optimalisatie

Een van de belangrijkste aspecten van een website is om snel teruggevonden te worden. Dit kan alleen als u uw website optimaliseert voor zoekmachines zoals Google. Bij Ordema is elke website die ontwikkeld wordt, standaard voorzien van professionele zoekmachine optimalisatie.

 

Voordelen van het laten ontwikkelen van uw website bij Ordema

  • korte ontwikkelingstijd
  • lagere kosten
  • gebruiksvriendelijke gebruikers dashboard (User Interface)
  • zeer moderne en professionele look en feel
  • hoog scoren in zoekmachines zoals Google
  • onmiddellijk geschikt voor desktop computer, een laptop, mobiele telefoons, tablets en andere type apparaten met internet